Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation

 

Bartolini Bartłomiej herbu Zielona Pietruszka (759)

miniaturka

Bartolini Bartłomiej herbu Zielona Pietruszka... z miodem i w wołowinie porzeczkowej. Do usług!
Ten znany niektórym pokoleniom z dzieciństwa nadworny kucharz księcia Kraka po udanej karierze na ekranie telewizyjnym wkracza na ekrany monitorów ze swoimi szalonymi przepisami.

Podczas swych podróży ze Smokiem Wawelskim do Krainy Deszczowców zakosztował kuchni przeróżnych zakątków świata i teraz tworzy dania, o jakich Makłowicz, Pascal czy Okrasa mogą tylko pomarzyć. Niektórych skosztowałem i powiem tylko: Mamma Mia!


Słabe – słabe w sosie hejterskim
Konto usunięte
Kebab z piórnika – Kebab z piórnika W sosie korektorowym
(PW)
Kotlet – kotlet wegetariański
(PW)
Wszystkie grzyby są jadalne, – Wszystkie grzyby są jadalne, ale niektóre tylko jeden raz.
(PW)
Vat – vat w sosie z akcyzy
(PW)
Kiszony jogurt cytrynowo-kapuściany – Kiszony jogurt cytrynowo-kapuściany Do popicia syrop z cebuli na cukrze gotowany na bazie wody po pierogach, w której wcześniej rozgotowano ogórki
Konto usunięte
Mocne – mocne z dodatkiem komentarza
(PW)
Kluski – kluski z makaronem
(PW)
Koktail – koktail mołotowa
(PW)
Zupa z trupa – zupa z trupa kawał rany i chleb gilem smarowany
(PW)